Rebenpink Collections In D'House

By: Norizan Nor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 18-Mar-2009 06:08 Email | Share | | Bookmark
"Cacing Kerawit"

Ha... lama sudah tuan tanah menyepikan diri. Oleh kerana kesibukan keje2 ofis terpaksa la rancangan di'tergendalakan'. Kononnya nak cepat siap... - + x / akhirnya after 3 bulansed, maka siap lah baju ini... patut tak? tak patut kan...

gambar blur x best. apa2 pun layan...



model of the day... zasssss



nampak je simple, tapi ramai yg suka baju tuan tanah ni... (bila lagi nak perasaan kan...kui kui)

ha.. lagi satu kan, tgk la tudung yg tuan tanah pakai tu... ahaks....


Quote:
tini - budak2 ni la taruk nama cacing kerawit... kain chiffon rm6.80/meter jenis tebal skek
kak izan - tudung x pandai la nak buat sendiri..x leh nak challenge kak izan la...so eden beli je... kui kui.....minggu ini tema hitam putih...
farah - terima kasih farah.. dah singgah kedai awak.. cantek2 kain nye...
ija - x der rahsia...
angel - salam kenal kembali...bahye tul black roses tu...


Monday, 19-Jan-2009 02:53 Email | Share | | Bookmark
Projek 2009 - Siput Manja

Bermula dengan "Siput Manja". Di ambil sempena nama manja tuan punya baju "siput" orgnya cute sgt2. siput@makcik kerepek..

Kepada yg berminat nak menempah pelbagai jenis kerepek boleh la oder melalui http://wanitamelayu.com/forum/showthread.php?t=13905






Quote:
ija - sama color la tu.. rebenpink ngan pinkpearl.. ahakss..
siput - a ah siput.. junet jeles...
junet - jangan jeles. ko bg je baju ko kat akak, akak tepek manik lagi lip lap dari siput. kui kui
tini - cantek baju siput tu, corak abstrak.. lembut je..
glamstarz- siput dah pakai baju tu... meriah sungguh....
anggun - idea yg tiba-tiba buat bunga gitu....
( thanx guyz kerana sudi singgah FP reben yg x seberapa ini)


Quote:
ija - cik reben sibuk la... teramat la sibuk ngan keje2 di opis ini.... insyallah.. x lama lagi ada siaran baru.. ahakss... buat masa ni anggap la siaran tergendala...


Friday, 9-Jan-2009 05:35 Email | Share | | Bookmark
Simple

Terima kasih daun keladi kpd Pn Mim. semoga pn berpuas hati dgn perkihdmatan saya. jgn serik serik ye...


piramid masih mendapat tempat


simple but nice - beriring 1 layer dengan dedaun kecil

Quote:
tini - suke sokmo dio.. baju tini lom ada manik lagi kan? bila nak tempah nye?? kasi gempak skit org Qatar.... hik hik


Tuesday, 30-Dec-2008 06:57 Email | Share | | Bookmark
SpiderMas

Design diilhamkan oleh Kak Ain (msdnoraini), ladybeads kita yg memang tersohor gitu. Requested by Mas.
Sorry Mas, lambat skit siap baju nye... tapi alhamdulillah.. tuan nyer baju sukee banget...
alhamdulillah....





Quote:
ija - ladybeads mmg menjadi idola peminat2 manik.. tirmasuk la saya.. he he.. tq ija.. awak pun x der kurang... semuanya hebat2 belaka....
tipah - terima kasih byk la cik tipah kerana sudi drop kat sini.. cik tipah klu nak vogue lagi kena pakai baju manik ngelip-ngelip ar... kui kui


Wednesday, 3-Dec-2008 04:34 Email | Share | | Bookmark
Tabur with small round stone

Tabur paling simple abad ini. Muga tuan baju berpuas hati....




[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net