Rebenpink Collections In D'House

By: Norizan Nor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 17-Jun-2009 06:05 Email | Share | | Bookmark
Abaya sudah mari...

Koleksi abaya dari butik abaya telah berada di tangan saya.



sesiapa yang berminat dengan koleksi yang bergaya dan elegen ini boleh hubungi saya:

email: norizano@gmail.com
ym: rebenpink
hp: 019-6490572


Thursday, 11-Jun-2009 08:48 Email | Share | | Bookmark
Singgang, Budu dan Ulam

sementara menunggu siaran yang tergendala, apa kata kita layan dulu dengan menu mkn tengahari bersama2 dengan kawan-kawan artis (kuang kuang)...

tiba2 teringin nak makan nasi budu, ajak budak2 ni g cari ikan tongkol, ulam2 yang paling best jantung pisang celur, bendi celur, timun, pegaga kacang panjang tidak ketinggalan petaiiii...
ikan tongkol atau dikenali ngan ikan ayo dimasak singgang je..

kononnya masing2 x makan budu.. eleh.. x mkn konon.. org cicah2 je..
dia siap pakai sudu buat kuah.. maka, tidak cukup la budu itu pada tghari itu...

2 ahli berdaftar yg agak kelewatan utk majlis nasi budu ini, kiranya sempat juga la merasa..
agak terkilan kerana ketidakcukupan budu. kui kui.
tgk la botol budu tu.. clear... sbbnya, taruk kuah singgang dalam botol kasi sapu bersih.. pinggan budu pun bersih...aduhai.. lawak sungguh la kawan-kawan artis ku ni....

x sempat nak snap semasa menjamu selera dek kerana syoik sgt menikmati nasi budu bersama ulaman kampung...

dah lepas mkn, baru la nampak org....

zasss....


Quote:
apa aci aci nih.. aci kat chow kit ar.. hik hik.. memang best tini.. 2 botol budu licin habis.. cicoh jantung pisang parok budu.. hik hik.. nak wat sekali lagi sebelum pose.. meh a nak join...
mama da - bukan x mo ajak, last minit nye plan.. apa kata mama da open table nasi budu? hik hik...


Monday, 1-Jun-2009 11:40 Email | Share | | Bookmark
Mustad Crepe

very straight forward punya hilite...
fabrik: crepe (batek)
kolor: mustad

layan... zasssss




Quote:
pu3 - terima kasih sudi singgah... ye simple je..


Wednesday, 27-May-2009 03:37 Email | Share | | Bookmark
Sweet Pink

Coming soon punya projek rupa pengenalan, mutiara dgn labuci mangkuk....




Monday, 25-May-2009 07:32 Email | Share | | Bookmark
Butik Abaya

Anggun, penuh gelemer dan elegen dapatkan hanya di Butik Abaya
untuk lihat saiz, design, warna dan tempahan sila ke http://butikabaya.blogspot.com/





Quote:
na - cantek?? apa lagi, grab la satu...


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net